Kokaraamat „Seto köök põlvest põlve, Meremäe kandist“ konkureerib oma ala parimatega

04.10.2012

Indrek Kivisalu: „ Et seto toit püsiks ja oleks eluvõimeline, tuleb seda kaasaja arusaamadele ja maitsemeeltele kohandada. See ei tähenda läbi setode ajaloo kestnud tõekspidamiste ümberlükkamist või traditsioonidest loobumist, vaid ajaga kaasaskäimist ja arenemist. Ei tasu karta uuendusi, aga ei tohi unustada ka vana.“
Seto söögi kokaraamatu autorite Laivi Mesikäpp´a ja Indrek Kivisalu koostööst sündinud raamat konkureerib „Aasta kokaraamat 2012” konkursil ühtekokku 15ne 1. oktoober 2011 – 30. september 2012 jooksul ilmunud raamatuga. Enne žürii hinnangute ja lõpptulemuste selgumist saavad oma sõna sekka öelda ka kõik toiduhuvilised, kes külastavad eeloleval nädalavahetusel Tallinnas toimuvat messi „Ilu Sõnum“. Võitja kuulutatakse välja 25.oktoobril toimuval toidumessil Tallinn FoodFest 2012.
Meremäe kandist pärit Seto Söögi põlvest põlve edasi antavate sõnumitega saab lisaks messidele lähemalt tutvuda veel ka üle Eesti Apollo raamatupoodides, Eesti Rahva Muuseumis, Eesti Vabaõhumuuseumis, Food Studios, Obinitsa Muuseumitarõs, Seto Talumuuseumis, Vana Jüri Seebipoes, Setomaa Turismi infopunktis ja Setomaa Turismitalos.

MTÜ Setomaa Tulevik
02.10.2012

 

Raamatu väljaandmist toetas PRIA Leader - programm.