Üleskutse osalemiseks Avatud ettevõtete päeval 02.10.18

Kutsume üles ka Leader-ettevõtjaid end näitama!

Millega täpsemalt on tegu?
Tänavu 02. oktoobril toimub esimest korda üle-eestiline avatud ettevõtete päev. See päev on osa ettevõtlusnädalast ja kutsume Teie ettevõtet sellest päevast osa võtma. Löö kaasa ja näita Eesti inimestele, et ettevõtlikkus on suur panus ühiskonda, tekita huvi oma valdkonna vastu ja inspireeri teisi seda põnevat teed ette võtma! See on hea võimalus, et avada uksed ja tutvustada oma ettevõtte sünnilugu, tänast töörütmi ja tulevikuplaane. Avatud ettevõtete päeval osalemine ei ole midagi kaelamurdvat, kuid ilmtingimata põnev. Iga ettevõte saab ise otsustada, kui palju külalisi soovitakse vastu võtta ja kuidas on kõige parem oma tegemisi külalistele tutvustada.

Sõltuvalt ettevõtte iseloomust annab päev võimaluse töötajatel tunda uhkust oma töökoha üle, kaubelda toodetega või leida uusi koostööpartnereid ja kliente.

Eesmärk: Kõik Eesti (sh Leader) ettevõtted avaksid selleks päevaks oma uksed külalistele! Tegemist on hea võimalusega tutvustada oma tooteid/teenuseid ja olla "nähtav" ettevõtlusnädala turunduskampaaniate raames.
Toimumisaeg: 02. oktoober 2018.
Veebileht osalevatele ettevõtetele: Ettevõtjate regristreerumine on avatud järgmisel lehel:
https://www.ettevotlusnadal.ee/avatud-ettevotted/ettevottele/

Külalistele:
Loomisel on kaart, millel kuvatakse osalevad ettevõtted.
"Külalisele" Leht (muutub peagi aktiivseks):
https://www.ettevotlusnadal.ee/avatud-ettevotted/


Info ja tehnilised küsimused ettevõtetele: Eve-Liis Arvisto, Avatud ettevõtete päeva projektijuht, eve-liis@ettevotlusnadal.ee, +372 524 6763.

CARMEN KRESSA
Projektijuht/Project Manager
mob: +372 5384 1636
carmen@leaderph.eu
www.leaderph.eu