Infopäev "Piima ja piimatoodete ohutust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid"

29.11.2018

Koht: Tartu

Tere!

Eesti Maaülikooli avatud ülikool edastab piima ja piimatoodete tootjatele info, et Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme "Teadmussiire pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas" raames on 29. novembril 2018 Tartus toimumas infopäev "Piima ja piimatoodete ohutust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid."

Infopäeva korraldab BioCC OÜ ja see toimub Tartu Teaduspargis (Riia mnt 181A). 
Infopäeval käsitletakse piima ja piimatoodete rasvhappelisest koostisest, piima laapumisomadustest ning keemilistest ühenditest tulenevaid kvaliteeti mõjutavaid tegureid ja ohtusid. Mikrobioloogilistest teguritest on vaatluse all psührotroofsed bakterid ja klostriidid.  Psührotroofsete bakterite ja klostriidide juures kirjeldatakse lühidalt nende olemust ning sattumist piima. Edasi vaadeldakse piima ja selle töötlemisvõtete mõju erinevate toodete valmistamisel nende bakterite ainevahetusele ja paljunemisele ning lõpptulemusena toodete kvaliteedile ja ohutusele.

Infopäeval osalemine on tasuta.

Täpsem info ja registreerumine: https://toiduteave.ee/infopaev-29-11-2018-tartus-piima-ja-piimatoodete-ohutust-ja-kvaliteeti-mojutavad-tegurid/  või biocc@biocc.eu

 

Koolitusinfo edastaja:

Eesti Maaülikooli avatud ülikool

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)

51006 Tartu

tel 731 3275, 731 3174, 534 41844 

e-post: avayl@emu.ee

http://avatudylikool.emu.ee/  

avatud ülikooli facebook